Monday, 19 May 2008

my attempt in cacat-ed BM post

ini hari, aku pergi tution.
tution apa lagi, tution account la..
ingatkan hari ini cuti,
ada banyak parking dekat sana..
so i pun pergi lambat laa..
sebab ada orang tengah tengok ah long..
i suka sangat, jadi i pun tengok sampai pukul 2.10pm..
i sampai kat ss15 lebih kurang 2.20pm..
cepat kan??
sebab i yang pandu kereta maaaa...
tak macam orang lain, lambat macam siput...
i sampai sana horrr...babi betul lorrr..
saya punya side parking sangat cacat,
i tak mau memalukan diri, jadi, i end up parking dekat rhb bank...
jauh tau...
masa tu, dah pukul 2.25pm...
5 minit lagi, mana sempat...
hari panas lagi, i tak mau lari laaa..
lapar lagi, bellum makan lunch lagi....
i sampai kat 7-11 2.30pm..
pas tu, beli soya, naik atas, dah pukul 2.33pm...
ingatkan dah lambat..
nasib baik belum mula lagi...
lol...
pas tu, i lapar sangat, so i beli roti..
kat bakers laaa..
lepas beli roti, nak makan wafer pulak.,..
so i beli wafer, dan makan sambil jalan...
masa tu, sunyi sangat la kat kedai depan jalan tu...
scarrrryyyyy...
ok laaa...i pergi sunway, ingatkan nak belajar..
tapi kan, ada kawan, siapa la yg boleh belajar...
i main hangman lagi...
i menang leiiiii...
lol.....

pastu, i balik, tengok Switched, and online kejap, dan skrng, masih lagi online... lol...
arap arap die orang tak off-kan wireless... i tak syok la klo tak dapat wireless..
lol...

i nak study...
haizzz....
benci betul...

2 comments:

Winnie C said...

Manyak cantik you punya bahasa melayu =)

ŦżėĆħīňġ said...

is it a compliment??

telima kasih banyak banyak..hehe..

this comes from a malay class student..

one of the lucky 17(or maybe 16) malay class student in the whole taylor's SAM...

lol...